VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Nekünk fontos a vásárlóink visszajelzése!

„Elismerésem a cég vezetőinek, és dolgozóinak egyaránt. Nagyon szimpatikus a vásárlókhoz való hozzáállásuk. Több ismerősömtől hallottam hasonló jókat Önökről. Sajnos ez manapság egyre kevesebb cégről mondható el. Sok sikert kívánok a további működésükhöz!”
K. P.- Mohács

„Évek óta iszom a Pi vizet, és nagyon szeretem. Teljesen más az ize, mint a csapvizé. Sokkal lágyabb, kellemesebb, nincs mellékíze. Szerencsére az egész család „rászokott” már”
F. T.-Pécsvárad

„Eleinte ásványvizeket fogyasztottam, és ha alkalmam adódott mindig megkóstoltam a különböző tisztított vizeket is. Szinte mindegyiknek volt valami kellemetlen utóíze, de a Pí víznek nem! A Pí víz nagyon ízlik, sőt még a kávét, teát, leveseket és a többi ételt is, amihez víz szükséges Pí vízzel főzőm, sokkal finomabbak lesznek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem nagyon bevált!”
T. P.- Szederkény

„Szomszédunktól értesültünk a szolgáltatásról, és a víz fogyasztása mellett döntöttünk. Megfizethető, tiszta minőségű víz. A szolgáltatással nagyon meg vagyunk elégedve. Továbbra is bízunk a Kátolyi Pi-víz csapatában!”
G.B- Mecseknádasd