Mi a Pi-víz?

Egy korty csoda. A legtermészetesebb víz, a mindennapi egészségünkért.

A Pi-víz története Dr. Shoji Yamashita japán tudós felfedezésével kezdődött, mikor megállapította, hogy a növényekben megtalálható víz összetételében nagyon hasonló testünk sejtvizéhez, viszont jelentősen különbözik az általánosan fogyasztott ivóvizektől.
Ekkor kezdődtek meg a kutatások arra vonatkozóan, hogy az ivóvizet lehetne-e úgy kezelni, hogy az előzőekben említett természetazonos „élő vizet” hozhassanak létre a csapvízből.
A természetben az élő szövetekben találunk Pi-vizet, mivel az élővilág egyik fő alkotóeleme.
Nem csodaszerként vagy gyógyszerkészítményként kell rá tekinteni, hanem egy tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható alkotóelemre.
A szervezetünk kb. 70%-a rendezett állapotú tökéletesen tiszta vízből áll, agyunk már több mint 80%-a ilyen víz. Tudni kell, hogyha a Pi-vízen kívül bármilyen más folyadékot juttatunk a szervezetünkbe, az minden esetben rendezetlen állapotban kerül testünkbe, ezért a szervezetünk energiát kell pazarolnia arra, hogy azt a testünknek megfelelő rendezettségű és tisztaságú vízzé, úgynevezett Pi-vízzé alakítsa át.
A hosszú évekig tartó kísérletezések, ellenőrzések és fejlesztések után, egy olyan eljárás született, mely csak kiválasztott, természetes anyagokkal dolgozik. Az érintetlen természetben végbemenő eredeti folyamatoknak megfelelően, a Pi-technológia ma a víz optimális tisztítását és energetizálását tudja biztosítani.
Az eredeti japán technológiával előállított Kátolyi Pi-víz egy tökéletesen tiszta, szűrt, csírátlanított, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható ivóvíz.

Előnyei:

– lúgosít
– többlet energiát biztosít, szabályozza az életfolyamatokat
– segíti a szervezet méregtelenítését
– erősíti az immunrendszert
– gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben
– fokozza a sérült sejtek, szövetek helyreállítását
– csökkenti a stressz-érzékenységet
– növeli a teherbíró képességet
– nincs cipekedés, nincsenek üres flakonok

ÖN TUDTA?
1997-ben október 11-én a Tokiói Kongresszusi Központban tartott előadáson a Fülöp féle relatív életidő bemutatása volt a legfontosabb téma. Amikor megszületünk, 96% PI vizet tartalmaz a szervezetünk. Amikor meghalunk, ez már csak 58%. Mikor vagyunk életképesebbek? Tudjuk, hogy a születéskori nagy életképességhez nagy PI víz tartalom tartozik. Ha megmérjük egy ember szervezetének PI víz tartalmát, pontosan kiszámítható az utolsó életnapja. Ezt hívjuk Fülöp féle relatív életidőnek. Ha elkezdünk életvizet fogyasztani és egy év múlva újra megmérjük a Fülöp – féle relatív életidőt, azt találjuk, hogy 18,3 évet kapunk ajándékba. Mindössze egy év PI víz fogyasztással!

A víz fogyasztásának hatása pár hét után észlelhető. A javasolt mennyiség napi 1,5-2 liter bármilyen formában (ivóvíz, leves, kávé, tea stb.). Hatása csak rendszeres fogyasztás mellett érvényesül.
Csecsemők és gyermekek is fogyaszthatják.

Scroll to Top
Scroll to Top