Mi a Pi energia?

A Pi energiát matematikailag 1936-ban vezette le Dr. Yukava.  A Pi energiát az élő sejtek tudják előállítani, és ezt használják fel az aurájuk feltöltésére. Ha az aurájuk feltöltött állapotban van és az energiaáramlás zavartalan, akkor a biológiai testben a fiziko-kémiai folyamatok harmóniában zajlanak.

Ha az aurában az energiaszint helyileg vagy az egész aurára kiterjedően csökken, úgy ez a harmónia megbomlik és a szervezet megbetegedhet. Mivel a beteg szervezetek energiaszintje az optimálisnál kisebb, illetve a nagy stressznek kitett szervezetek nem termelnek elegendő Pi energiát, pótlásra van szükség az egészség megőrzéséhez. (célszerű az energiahiányos állapotot energia-bevitellel megelőzni)

Az élő szervezetbe a legcélszerűbb vízzel bevinni a Pi energiát. Az élő szervezetekben levő víz Pi-víz. A Pi-víz tehát élő víz. Ezt a tulajdonságát számos humán egészségvédelmi, mezőgazdasági, környezetvédelmi és ipari eljárás kialakításánál kihasználtuk.

A Kátolyi Pi-vizet a Life Energy készülékcsaláddal állítjuk elő.  KERMI engedély száma: 41-2149/92.

A Pi-víznek mind kémiai, mind fizikai, mind biológiai tulajdonságai eltérnek a csapvíztől. Kémiailag tökéletesen tiszta, forrásvíz minőségű, frissítő hatású ivóvíz, kiváló oldószer, stabil, nem poshadó víz. Fizikailag a csapvíztől eltérő, ún. klaszter-szerkezetű víz.

Scroll to Top
Scroll to Top