KÁTOLYI PI-TÉSZTA

Köszönhetően annak, hogy a pi technológiákat nagy sikerrel alkalmazzák már évek óta a növénytermesztésben és az állattenyésztésben 2017-ben megszületett a legújabb pi termék, a Kátolyi pi-tészta.

Tudtad, hogy létezik pi-búza?

A búza vetésekor BCS PI technológiát alkalmaznak, ami egyben talajregeneráló is. A növény- és talajvédelem kizárólag olyan természetes anyagokkal történik, amelyeknek nincsen környezetkárosító hatása. A búzaföldeken a növény fejlődése közben az ellenálló képességének, vitalitásának megnövelése, a termés minőségének és beltartalmának teljes értékűvé válása érdekében speciális BCS PI technológiát alkalmaznak, ami ez által maximalizálódik a termékben.

A pi búza:

  • vegyszer- és géntechnológia mentes
  • glutén szerkezete nem sérült
  • bioenergetikailag aktív

Tudtad, hogy létezik pi-tojás?

A BCS PI technológiával tenyésztett tyúkok különleges minőségű, ízletesebb és stabil szerkezetű tojást produkálnak, ami többek között a hűtésmentes tárolást is lehetővé teszi és hosszú ideig eltartható.

A Pi-tojás jellemzői:

  • olyan tyúkok és jércék tojják, akik pi-technológiával előállított takarmányt és vizet kapnak….Pi-tyúkok
  • a tojások héja sima, feszes és szinte fényes, egészséges, nehezen roppan be, “törésállóbb”
  • a tojások sárgájának “határhártyája” erős, vastag és rugalmas….süteménykészítéskor könnyebb elválasztani a fehérjétől, a fehérje nem vizes, kemény habbá verhető
  • a pi-tojás – a már ismert VEGYSZERMENTES pi-technológiának köszönhetően ugyanúgy, mint a Pi-étolaj, a Pi-víz, a Pi-liszt, stb. – stabil szerkezetű, tehát hűtés nélkül is hosszabb ideig eltartható, mint egy normál tojás
  • a tyúkok – a trv. és élelmiszeripari előírások szigorú betartása mellett – gyógyszermentesen vannak tartva….BIO tojás minőséget kapunk
  • GARANTÁLTAN SALMONELLA MENTES ÁLLOMÁNY

Köszönhetően annak, hogy a pi technológiákat nagy sikerrel alkalmazzák már évek óta a növénytermesztésben és az állattenyésztésben 2017-ben megszületett a legújabb pi termék, a Kátolyi pi-tészta.

A B.C.S alapelve: természetes módon előállított alapanyagokból, VEGYSZERMENTES késztermékeket kell az embereknek biztosítani.

Tudtad, hogy létezik pi-tészta?

Köszönhetően annak, hogy a pi technológiákat nagy sikerrel alkalmazzák már évek óta a növénytermesztésben és az állattenyésztésben 2017-ben megszületett a
legújabb pi termék, a Kátolyi pi-tészta.

A B.C.S alapelve: természetes módon előállított alapanyagokból, vegyszermentes késztermékeket kell az embereknek biztosítani.

A Kátolyi pi-tészta tojásmentes, 4 tojásos és 8 tojásos változatban kapható.

Keresd a pi-víz forgalmazóknál és bioboltokban.

 

Kátolyi pi-tészta – magyar termék prémium alapanyagokból