GYAKORI KÉRDÉSEK

Ön kérdez, mi válaszolunk!

 

Mi a Pi-víz?
A Pi-víz története Dr. Shoji Yamashita japán tudós felfedezésével kezdődött, mikor megállapította, hogy a növényekben megtalálható víz összetételében nagyon hasonló testünk sejtvizéhez, viszont jelentősen különbözik az általánosan fogyasztott ivóvizektől.
Ekkor kezdődtek meg a kutatások arra vonatkozóan, hogy az ivóvizet lehetne-e úgy kezelni, hogy az előzőekben említett természetazonos „élő vizet” hozhassanak létre a csapvízből.
A természetben az élő szövetekben találunk Pi-vizet, mivel az élővilág egyik fő alkotóeleme.
Nem csodaszerként vagy gyógyszerkészítményként kell rá tekinteni, hanem egy tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható alkotóelemre.
A szervezetünk kb. 70%-a rendezett állapotú tökéletesen tiszta vízből áll, agyunk már több mint 80%-a ilyen víz. Tudni kell, hogyha a Pi-vízen kívül bármilyen más folyadékot juttatunk a szervezetünkbe, az minden esetben rendezetlen állapotban kerül testünkbe, ezért a szervezetünk energiát kell pazarolnia arra, hogy azt a testünknek megfelelő rendezettségű és tisztaságú vízzé, úgynevezett Pi-vízzé alakítsa át.
A hosszú évekig tartó kísérletezések, ellenőrzések és fejlesztések után, egy olyan eljárás született, mely csak kiválasztott, természetes anyagokkal dolgozik. Az érintetlen természetben végbemenő eredeti folyamatoknak megfelelően, a Pi-technológia ma a víz optimális tisztítását és energetizálását tudja biztosítani.
Az eredeti japán technológiával előállított Kátolyi Pi-víz egy tökéletesen tiszta, szűrt, csírátlanított, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható ivóvíz.

Mennyi Pi vizet ajánlott fogyasztani?
Napi legalább 1,5 liter rendszeres fogyasztása javasolt az optimális egészségi állapot helyreállítása, fenntartása érdekében.
Ihatnak-e gyerekek pi-vizet? 
Igen. A pi-víz csecsemő kortól fogyasztható.

Mi történik a Pi vízzel forralás esetén?
A Pi víz hő hatására, illetve forralás esetén semmit nem veszít minőségéből, megőrzi eredeti paramétereit, sőt, szerkezete révén előbb eléri forráspontját, így a művelet kevesebb energia felhasználásával végezhető el, mint csapvíz esetén.

A Kátolyi Pi-víz meddig őrzi meg minőségét?
Különböző kapacitású készülékekkel előállított víz eltérő ideig tartja meg energiatartalmát. Az eredeti japán Life Energie típusú készülékkel, amit cégünk is használ a Pi-víz előállításához, a Pi víz 14 napig őrzi meg 100%-os életenergiáját. Utána a pi energia szintje folyamatosan csökken, de hónapok múlva is fogyasztható.)

A Pi-víz olyan mint a desztillált víz?
NEM! A Pi víz előállítása, a víz többszöri szűrésével, szerkezeti átalakításával, és energetizálásával történik. Mindeközben a víz alapvető összetevői nem változnak. A Pi-víz tehát nem desztillált és nem is ioncserélt víz!!! A lágy víz emberi fogyasztásra alkalmatlan és káros! A Pi-vizet nem lágyítjuk, ez abból is látható, hogy a vízforralók és a poharak falán vízkőlerakódások maradhatnak.

Honnan kapta a nevét a Pi víz?
Az általános tévhittel ellentétben nem a geometriából ismert 3,14-ről van szó! A Pi a több mint 7000 éves magyar rovásírásban (úgy, mint a Suméroknál is), életenergiát jelent.

Jelentkezhetnek-e méregtelenítési tünetek a víz fogyasztásakor? 
Igen. Ezek a tünetek a következők lehetnek: rossz közérzet, fejfájás, hányinger, ízületi fájdalmak. Hasmenéshez hasonló tünetek is lehetnek, de nem kell megijedni. Ez nem hasmenés, csupán beindult az emésztőrendszer méregtelenítése.

Mi a Pi energia?
A Pi energiát matematikailag 1936-ban vezette le Dr. Yukava. A Pi energiát az élő sejtek tudják előállítani, és ezt használják fel az aurájuk feltöltésére. Ha az aurájuk feltöltött állapotban van és az energiaáramlás zavartalan, akkor a biológiai testben a fiziko-kémiai folyamatok harmóniában zajlanak. Ha az aurában az energiaszint helyileg vagy az egész aurára kiterjedően csökken, úgy ez a harmónia megbomlik és a szervezet megbetegedhet. Mivel a beteg szervezetek energiaszintje az optimálisnál kisebb, illetve a nagy stressznek kitett szervezetek nem termelnek elegendő Pi energiát, pótlásra van szükség az egészség megőrzéséhez. (célszerű az enerigahiányos állapotot energia-bevitellel megelőzni)
Az élő szervezetbe a legcélszerűbb vízzel bevinni a Pi energiát. Az élő szervezetekben levő víz Pi-víz. A Pi-víz tehát élő víz. Ezt a tulajdonságát számos humán egészségvédelmi, mezőgazdasági, környezetvédelmi és ipari eljárás kialakításánál kihasználtuk.

A Kátolyi Pi-vizet a Life Energy készülékcsaláddal állítjuk elő.
KERMI engedély száma: 41-2149/92.

A Pi-víznek mind kémiai, mind fizikai, mind biológiai tulajdonságai eltérnek a csapvíztől. Kémiailag tökéletesen tiszta, forrásvíz minőségű, frissítő hatású ivóvíz, kiváló oldószer, stabil, nem poshadó víz. Fizikailag a csapvíztől eltérő, ún. klaszter-szerkezetű víz.