Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Vudi Gábor vagyok, a Kátolyi Pi-Futár tulajdonosa.

2005-ben kezdtem ismerkedni a Pí vízzel egy újságcikk hatására, amelyben többek között a méhek számára jótékony hatású Pi vízről írtak. Méhészként azonnal felkeltette az érdeklődésemet a Pi technológia. Ezután kutattam fel a pécsi Pí víz boltot, ami akkoriban Géczi János tulajdona volt, s hamar barátságot kötöttünk. Ő látott el rengeteg ismerettel a Pi vízről, és ami a legfontosabb elvitt Dr. Fülöp László úrhoz, a Pi technológiák magyarországi atyjához. Találkozásunk után döntöttem el, hogy nem csupán saját és családom és méheink részére szeretném hasznosítani a megszerzett információkat, hanem minél több ember számára elérhetővé tenni ezt a csodálatos italt.
Így hát elkezdtem mind a humán, mind a méhészeti Pí víz gyártását és forgalmazását.

Feleségemmel mindketten az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás hívei vagyunk, igyekezünk egészségesen élni, sportolni, egészséges ételeket fogyasztani. A pi-víz ezért tökéletesen beleillik az életünkbe. A tiszta víz nagy kincs. A minőséget pedig egy kiváló szolgáltatással kapcsoljuk össze, azaz házhoz szállítjuk a palackokat. Vásárlóinknak így tehát nem kell bajlódni a súlyos kilók cipelésével.

Nagyon fontos számunkra, hogy amit csinálunk, azt maximális hittel és meggyőződéssel tegyük. Jó érzés tudni, hogy valami olyat nyújtunk, amivel jót teszünk másoknak is. Nagy öröm számunkra, hogy hétről–hétre növekvő fogyasztói bázisunk egyre több pozitív visszajelzéssel lát el minket.
Remélem Önt és kedves családját is hamarosan elégedett vásárlóink között köszönthetjük.

Igyon az egészségére!

Üdvözlettel:

A Kátolyi Pi-víz Csapata!

Scroll to Top
Scroll to Top