A Pi-víz jellemzői

Az ember testének legnagyobb hányada víz, melynek meghatározó szerepe van az anyagcsere folyamatok során.  Ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet fogyasszunk, amely  leginkább megfelelő a szervezetünknek. A Pi-víz kivételes forrása annak az ideális víznek, amelyre a testünknek szüksége van. Összetétele nagyon hasonló a sejtjeinkben található vízhez. A Pi-víz egy olyan különlegesen harmonizált víz, amely segít Önnek, hogy egészségesebbé és energikusabbá váljon.

A Pi-víz egyik különlegessége, hogy a szervezetünk számára könnyen hasznosítható formában található meg benne minden fontos ásványi anyag, mint például a foszfor, kalcium, magnézium, kálium, mangán, nátrium, és emellett magas az oldott oxigén tartalma. Nem tartalmaz viszont klórt, nehézfémeket, gyógyszermaradványokat és egyéb szennyeződéseket.

A másik rendkívüli jellegzetessége az egyedi szerkezete, melynek köszönhetően könnyebben felszívódik a sejtekbe, így elősegíti a szervezetünk hidratálását, méregtelenítését és salaktalanítását. Íze is rendkívül finom, lágy és nagyon kellemes. Főzéshez és gyógyteák készítéséhez is ideális a Pi-víz. Az ára mégis kedvezőbb, mint a legtöbb ásványvízé.

Egyéb pozitív hatásai:

•          fogyasztásával normalizálódik az anyagcsere folyamata,

•          aktiválja az enzimeket, ezáltal a tápanyagok is gyorsabban    és jobban szívódnak fel,

•          növeli a szervezet hidratáltságát,

•          ideális a pH-értéke,

•          kiváló szomjoltó és frissítő hatású.

Fogyasztási szabálya:

Csecsemőkortól kezdve, a legidősebb korosztályig,  korlátozás nélkül bárki fogyaszthatja.

Scroll to Top
Scroll to Top